GoogleTagManager

2012-03-06

"Aubrey" - 100% natūrali kosmetika

"Aubrey" - natūrali, sodri, turtingų receptūrų, plataus asortimento kosmetika iš JAV, sukurta vieno iš natūralios kosmetikos pradininkų Aubrey Hampton’o. Jis (1936-2011) gimė Indianos valstijos kaime ir jau devynerių padėjo savo mamai žolininkei, išeivei iš Prancūzijos, gaminti augalinę kosmetiką. Vėliau studijavo neorganinę chemiją ir apsigynė daktaro disertaciją.

1967 m. Tampoje (Florida) A. Hampton įkūrė kosmetikos įmonę "Aubrey Organics", kur iki šiol gaminama visa šio prekinio ženklo kosmetika (dabar yra pervadinta į "Aubrey"). Įmonės vardas atspindėjo įkūrėjo pasirinktą kryptį - jis norėjo sukurti alternatyvą klestinčiai pigiai naftos pagrindu gaminamai kosmetikai. Tuo metu ekologiškos kosmetikos standartų apskritai nebuvo, taigi patiems teko susikurti visiškai naujus gamybos ir rinkodaros standartus. Kaip gamintojas, "Aubrey" didžiausią dėmesį skiria žaliavos kokybei ir gamybos procesui, kaip platintojas - klientui. Jie laikosi politikos nepardavinėti savo gaminių dideliuose prekybos centruose, kur nėra konsultantų, galinčių žmogui padėti teisingai išsirinkti prekę. Produkcija platinama healthshop tipo krautuvėlėse, specializuotose vaistinėse, internetu. 1994 m. įmonė sertifikuota, kaip ekologiškos produkcijos gamintojas.

Aubrey Hampton buvo neeilinė asmenybė - įkūrė ne tik įmonę ir atliko joje pagrindinį produktų kūrėjo vaidmenį, taip pat įsteigė periodinį meno ir aplinkosaugos žurnalą "Organica", turintį JAV apie 70 000 skaitytojų. Parašė keturias labai vertingas knygas: "Natural Organic Hair" ir "Skin Care" (išleisti šeši leidimai), "What‘s in Your Cosmetics?" ir "The Take Charge Beauty Book" (su Susan Hussey). Taip pat jis įkūrė privatų teatrą, rašė jam pjeses ir statė spektaklius. A. Hampton gerai žinomas kaip kovotojas prieš bandymus su gyvūnais. Jis pats nebandė savo kosmetikos gaminių su gyvūnais ir savo knygose išsamiai pagrindė, kodėl tokia veikla yra ne tik žiauri, bet ir nenaudinga.

Per 44 darbo metus A. Hampton sukūrė ir įdiegė virš 200 natūralių plaukų ir odos priežiūros priemonių receptų. Šiandien jo įmonės produkcija plačiai žinoma visame pasaulyje ir turi didelį būrį ištikimų gerbėjų. Tai turtingų receptūrų kosmetika, pritaikyta patiems įvairiausiems odos bei plaukų tipams ir skoniams. A. Hampton savo receptūrose naudoja nemažai Pietų ir Centrinės Amerikos vaistingųjų augalų, tokių kaip alavijai, simondsijos, makadamijos, kukui, rosa mosqueta, kalaguala papartis. Tačiau vos ne kiekviename produkte rasime ir mums gerai pažįstamus: ramunėles, šalpusnius, asiūklius, alyvuoges. "Aubrey" kremų, kondicionierių ir šampūnų pagrindą sudaro cetilalkoholis – tirštas, švelnus, drėkinantis ir maitinantis kokoso produktas. A. Hampton pirmasis jį panaudojo plaukų ir odos priežiūros priemonėse. Taip pat pirmasis pristatė kosmetikos priemones su tokiais produktais, kaip simondsijų aliejus, nakvišos, mėlynosios ramunėlės, rosa mosqueta ar Matcha žalioji arbata; pirmasis sukūrė natūralų konservantą iš citrinų ekstrakto ir vitaminų A, C ir E. Kadangi "Aubrey" gaminių receptūros tokios turtingos, naudoti visus ingredientus sertifikuotus ekologiškus būtų labai brangu arba net neįmanoma (daug augalų yra laukiniai). Todėl pagal ekologinį standartą įmonė sertifikuoja ne visus produktus. Vokietijoje parduodama "Aubrey" produkcija, sertifikuota pagal natūralios kosmetikos BDIH standartą.

"Aubrey" pasididžiavimas - šampūnai ir kondicionieriai, pagaminti iš natūralių medžiagų, be parabenų, SLS ir analogiškų sulfatų, be naftos chemijos. Tai švelnūs, plaukus puoselėjantys šampūnai, kurie parinkti pagal plaukų ir galvos odos tipą, yra neprilygstama plaukų priežiūros priemonė. "Aubrey" siūlo net 13 rūšių šampūnus ir 11 rūšių kondicionierius.  Vienas iš pirmųjų produktų buvo GPB kondicionierius. Jis gaminamas nuo įmonės atidarymo (1967 m.) ir yra pats populiariausias "Aubrey" visų laikų produktas. Kuo jis toks ypatingas?

GPB kondicionierius
GPB kondicionierius puikiai tinka visų tipų plaukams. Pagamintas iš 100% natūralių medžiagų! Balansuojantis, stipriai maitinantis, turtingas baltymais. Taip pat intensyvina plaukų spalvą, suteikia energijos, plaukai tampa švelnūs, paklusnūs ir žvilgantys. Viskas, ko reikia, kad plaukai būtų sveiki ir atrodytų nepriekaištingai.
Pagrindiniai veiklieji augalai ir medžiagos:
  • pieno baltymai stiprina ir gerina pažeistų plaukų struktūrą;
  • siera turtingos amino rūgštys ir emolientai maitina bei gydo pažeistus plaukus;
  • ekologiškas alavijas gerai drėkina;
  • glikoproteinai ir asiūklio ekstraktas veikia balansuojančiai, stiprina plaukus ir galvos odą.
Ši plaukų priežiūros priemonė yra labai universali - galima naudoti ir kaip įprastą kondicionierių, ir kaip plaukų kaukę, jeigu reikia stipriai gerinti plaukų būklę.

GPB šampūnas
Vėliau buvo pagamintas ir GPB šampūnas, kuris labai tinka kartu naudoti su šios linijos kondicionieriumi. Šis šampūnas taip pat pagamintas tik iš 100% natūralių medžiagų, tinka visų tipų plaukams. Stipriai maitina, turtingas baltymais. Plaukai tampa švelnūs, blizgantys ir paklusnūs.
Pagrindiniai veiklieji augalai ir medžiagos:
  • glikogenų proteinai veikia balansuojančiai;
  • pieno ir ekologiškos sojos baltymai sustiprina ir "užlopo" plaukų skaidulas, saugo nuo lūžinėjimo;
  • ekologiškas alavijas ir sviestmedžio aliejus pripildo drėgmės ir pagerina plaukų struktūrą. 
"Aubrey" kosmetikos priemonių galima įsigyti visose "Livinn - sveiki produktai" parduotuvėse ir internetu www.livinn.lt

1 komentaras:

  1. natūrali kosmetika super, gerai, kad yra jos daugiau pasirinkimų ir žmonės naudodami pamato to naudą. labai geras puslapis natūralios kosmetikos naturata.lt

    AtsakytiPanaikinti